Vorming op vraag

Vind je in het vaste aanbod niet wat je zoekt, wil je een vorming voor het volledige team, zoek je een coach of …  Don Bosco Vorming & Animatie is steeds bereid om met jou te zoeken naar een traject op maat. Dit heeft een aantal voordelen: het aanbod wordt in overleg voorbereid, de aanpak is aangepast en sluit aan bij de reële behoeften. De impact op de werkvloer is groter.

Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Connection Day

Deze dag richt zich tot teams die ervoor kiezen om op interactieve en speelse wijze te investeren  in hun eigen werking. Een dag in teken van verbondenheid, openheid, groei en waardering.

Supervisietraject voor leidinggevenden

Via een systematisch leer- en begeleidingstraject, individueel of in groep, ondersteunen we jou in je professionele veelzijdige en complexe opdracht. Dit supervisietraject kan ook uitgewerkt worden voor leerkrachten, begeleiders,...

Verschil maken voor leerlingen

Een driedaags traject dat leerkrachten laat stilstaan bij hun salesiaanse bewogenheid en engagement voor leerlingen. Don Bosco en ons opvoedingsproject vormen hierbij de rode draad.

Don Bosco en de salesiaanse pedagogie. Wat betekent dit voor ons?

In diverse workshops, gespreid over een werkjaar, maak je kennis met de historische Don Bosco en reflecteer je over de vertaling van zijn aanpak in ons opvoedingsproject vandaag.