Een kwalitatief en gevarieerd aanbod die je ontwikkeling als professional én als persoon stimuleert.
Uiteraard is Don Bosco nooit veraf. Inhoudelijk blijft de gemeenschappelijke uitdaging:
Don Bosco vandaag een plaats geven.

Schrijf nu in >>

of vind meer info hieronder.


Don Bosco Vorming & Animatie is de interne vormingsdienst van de salesianen en zusters van Don Bosco. Met hen delen we de uitdaging: Don Bosco vandaag een plaats geven.

Hierboven vind je ons aanbod voor het schooljaar 2023-2024.

Onze vormingsprogramma’s vertrekken vanuit een helder kader, nodigen uit om stil te staan bij je eigen ervaringen en bieden kansen tot uitwisseling met collega’s. We stimuleren op deze manier je ontwikkeling als professional, maar ook als persoon. Telkens met een knipoog naar Don Bosco. In onze aanpak herken je de salesiaanse stijl.

De richtprijs voor een vorming bedraagt € 55 per dag per deelnemer, tenzij anders aangegeven. Koffie en maaltijden zijn inbegrepen.

De meeste vormingen vinden plaats in Don Bosco Oud-Heverlee, maar we zijn steeds bereid om een bepaald aanbod bij jou ter plaatse of voor enkele scholen regionaal samen te brengen. Het laat je toe om meerdere collega’s in te schrijven voor een opleiding. Je kunt bij ons ook altijd terecht met een vraag om op maat van jouw school een vormingsprogramma te ontwikkelen waarbij we de inhoud van het programma afstemmen op jouw specifieke situatie. Zo moeten je collega’s zich niet verplaatsen. Bovendien kan de begeleider zich focussen op de specifieke omstandigheden van jouw school. Niets dan voordelen dus.