Sempre Avanti! Vormingsdag Aanvangsbegeleiders


INHOUD

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Don Bosco Vorming & Animatie lanceren we in de herfst van 2023 een nieuwe visuele impuls die een verrassende inkijk in Don Bosco’s leven zal bieden. Don Bosco’s keuze om met jonge mensen op weg te gaan als hun gids en tochtgenoot blijft een krachtig voorbeeld.

Als aanvangsbegeleider breng je startende collega’s thuis in het verhaal en de werking van je school. Ook de salesiaanse traditie is daarin een belangrijk element. We reiken je op deze vormingsdag graag nieuwe inspiratie aan om hiermee aan de slag te gaan.

DOELGROEP

Je bent aanvangsbegeleider en zet je in om nieuwe collega’s op een hartelijke manier thuis te laten komen op jouw school. Je wilt je hiervoor verder bekwamen en laten uitdagen. Je doet graag nieuwe inspiratie op en wilt je bewogenheid en engagement voeden.

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DEZE VORMING?

  • Je onderzoekt op welke manier jij kan bijdragen aan een vitale, zorgzame en warme schoolcultuur.
  • Je keert terug naar huis met nieuwe impulsen voor de salesiaanse inwerking van collega’s op school.

WERKWIJZE

Op de vormingsdag kan je kennismaken met de gloednieuwe impuls rond Don Bosco. We gaan hier samen mee aan de slag zodat je met heel wat nieuwe inspiratie naar je eigen school kan terugkeren.

BEGELEIDING

Annemie Tuts, Dieter Verpoest en Sofie Renckens

WAAR & WANNEER

Vormingsdag Sempre Avanti!

Don Bosco Oud-Heverlee

Di. 14/05/2024 van 9.30 tot 16.00 uur

Kostprijs: € 55